Digital Markedsføring

– Annonser for din bedrift i sosiale medier

Digital Markedsføring

Vi hjelper deg å utnytte mulighetene som ligger i sosiale media. Med millioner av visninger og kampanjer i både inn og utland har vi den erfaringen som trengs.
Vi hjelper deg med innlegg, annonser og en lønnsom markedsføringsstrategi.

Digital Markedsføring – på tide å gjøre det skikkelig?

Trenger du hjelp til å nå ut til målgruppen din i sosiale medier? Vil du kundene dine skal enkelt og raskt komme frem til ditt produkt og faktisk bestille og kjøpe varen din? Kanskje har du prøvd facebook sin “promoter innlegg-funksjon”, og nådd ut til flere enn du pleier – men hva nå?

La oss hjelpe deg. Vi har kunnskapen og verktøyene som trengs for å nå ut til dine målgrupper. Alle do’s and don’ts som du kanskje ikke har tenkt på selv. Vi tilpasser publikummet ditt slik at du treffer rett, og ikke for bredt. Vi lager innhold som skaper engasjement hos følgerne dine. 

Vi er lidenskapelig opptatt av å hjelpe små og mellomstore bedrifter opp og frem, og best av alt – det hele er kommunisert på en måte som gjør det forståelig.

 

Et eksempel

Tenk at du skal bruke 10 000 kroner på et innrykk i lokalavisen for en vårkampanje du skal kjøre. Annonsen din blir med i 2 utgaver av avisen og du blir lovet at den skal vises på nettavisen og på nettsidene til alle samarbeidspartnerne til avisen. Kanskje er det snakk om om å nå ut til potensielt 20 – 30 000 personer. Strålende tenker du! Dette må da være verdt pengene?

Tja, det høres kanskje ut som en bra deal – og det er liten tvil om du vil nå ut noen som vil være interessert i produktet ditt. Men hva med alle de andre som ser annonsen din og IKKE er interessert?

Hvis du heller legger de 10 000 kroner i en digital markedsføringskampanje i sosiale medier så kan vi overvåke og tilpasse publikummet underveis. Slik vil man få igjen mer for hver annonsekrone. Vi ser hvem som responderer og klikker på annonsen- og kanskje enda viktigere; vi ser hvem som ikke gjør det!